torsdag 24. september 2009

Nye eiere i Ludo Mobil

Etter litt negativ presseomtale som vanlig rundt Idar Vollvik fra rotet rundt First Securities, skifter media fra person til selskap når nyheten om nye eiere i Ludo Mobil slippes i dag. Norsk Media elsker tydeligvis å skrive om trønderens feilsteg, men de tar også med suksesshistoriene, så slik er det vel når man er en offentlig person som Vollvik.

Bredbåndsalliansen har nemlig gått inn med 10 millioner kroner i Ludo Mobil, og viser dermed med det at de har tro på mobilsatsningen til den tidligere Chessgrunderen Idar Vollviks nye prosjekt med Ludo Mobil.

Det har lenge vært kjent at Ludo har hatt et pengesterkt selskap i ryggen, men ingen visste før i dag hvem som sto for finansieringen. Bredbåndsalliansen er allerede en av de største norske aktørene innenfor internett, og passer dermed sammen med Ludo's satsing som for eksempel i Spania dreier seg om wifi og trådløst internett.

Ludo Mobil er fortsatt på topp på mange av telepriser.no sine lister over det billigste mobilselskapet i Norge, og dette skulle passe bra for bredbåndsalliansen sine foretnings-strategier, da de stort sett satser på bedriftsmarkedet, og Ludo Mobil enn så lenge sirkler seg inn på privatmarkedet. De er ikke offisielt nye eiere i Ludo enda, men har muligheten til å bli det på et senere tidspunkt, ettersom de har en fortsatt hemmelig opsjon på dette.

Det er vel fortsatt bare å ønske Idar Vollvik lykke til med noe som ser ut til å gå bra, nemlig Ludo Mobil.