mandag 14. september 2009

Ludo Mobil er billigst


I dagens utgave av E24 forteller Idar Vollvik, mannen bak det nye mobiltelefonselskapet Ludo Mobil, at han har tenkt til å gjøre det umulige. Etter suksessen med Chess, og den etterfølgende personlige konkursen skal Vollvik nå få Ludo til å bli et merkenavn på linje med store internasjonale selskaper som IKEA og Volvo. De har klart dette i Sverige, så hvorfor skal ikke en nordmann klare det samme?

Han driver nå Ludo Mobil både fra Marbella og Norge, og pendler fram og tilbake. Planen er å lansere Ludo som fem selskaper til å begynne med. I Spania Ludo Wifi, I Norge Ludo Mobil, og tre andre selskaper skal altså startes de nærmeste ukene. I Norge har mobilselskapet nå 6.000 kunder, og de regner med å runde 30.000 i løpet av 2009.

Det nye mobilabbonementet til Ludo heter Terningkast 6, og er i en fersk måling det billigste abbonementet for små brukere, og Ludo RØD er billigst for medium brukere i følge telepriser.no Så mye tyder på at Idar Vollvik kan klare målet sitt om 30.000 mobilabonnementer innen nyttår. Alt i alt så går det dermed bra så langt for Ludo Mobil.