fredag 9. april 2010

Ludo Mobil sponser Lyn

Da er det endelig klart hvilken fotballklubb som blir sponset av mobilselskapet Ludo Mobil. Osloklubben Lyn som etter nesten-konkursen i fjor, sikkert er takknemlige for alle pengene de kan få tak i, skal spille med Ludo på brystet de nærmeste to åra. Prisen på avtalen er ikke helt kjent enda, men det snakkes om et syvsifret beløp i året, altså over en million kroner hvert år. Idar Vollvik fleiper med Vg og forteller at både han og Lyn var nære konkurser, så de passer bra i sammen.

Er det da dette som er løsningen på Ludo Mobils streben etter å bli Norges største mobilselskap? Tankene går til England der stort sett supporterne til klubben det gjaldt kjøpte mobil-abbonementer i selskapet som sponset klubben, og supportere av motstanderklubber fullstendig boikottet de selskapene det var snakk om. Nå har vel i og for seg Lyn hverken for mange supportere, eller for mange riktige motstandere, så kanskje dette var rett valg?

Det blir uansett spennende å se hvordan det går for Ludo, og dette igjen er et skudd i riktig retning når det kommer til markedsføring for mobilselskapet. Vollvik har jo gjort mye riktig før, men dette er helt klart en spenstig satsning. Følg med videre i Ludo Mobils jakt på å bli ikke bare det billigste, men også det største mobilselskapet i Norge.