onsdag 24. mars 2010

Ludo kreditt, ikke noe vits?

Den nyeste storsatningen til mobilselskapet Ludo Mobil, er et kredittkort som ikke akkurat får den beste scoren i en test Dine Penger har gjort. Ludo fortsetter å vokse som konsern, men de skal bli virkelig store, må nok kredittkort-avdelingen bedres noen hakk. Kortet koster ingenting å hverken ha eller benytte, så lenge du betaler regningen innen fristen. De opererer med en effektiv rente på litt over 25 %, noe som i dagens marked er litt over gjennomsnittet. Betalingsfristen er på opptil femti dagers rentefri utsettelse, og hvis vi skal tro på selskapets tidligere bragder, kan vi nok se fram mot et noget billigere kredittkort i framtiden.

Ludo's mål og visjoner tilsier jo at de skal bli store en del forskjellige segmenter i markedet, så at de også kommer til å lykkes med kredittkort, er det nok ikke mange som betviler. Men slik som situasjonen er pr i dag, må det nok litt ekstra til før Ludo også blir en ledende aktør i finansmarkedet. Ole Nordtad i Ludo kredittkort, forteller også at selskapet har som å mål og etterhvert tilby en billigere rente, sammen med en del andre ting som ikke blir nevnt i media enda.

For de som er på jakt etter et bra kort er nok 365Privat et av de beste på markedet enn så lenge, og det kan du søke om her om du vil.