tirsdag 8. desember 2009

Ludo Mobil fortsatt billigst

Det nye mobilselskapet Ludo Mobil er fortsatt av de billigste leverandørene på mobilabonnementer for småbrukere, forteller Dine Penger i en ny test som er foretatt. Det har blitt knallhard konkurranse på mobilmarkedet etter at Idar Vollvik igjen entret banen i våres, og blant annet Tele 2 er med på den priskrigen som har blitt, og som fører til at det har blitt billigere å ringe.

Ludo har som målsetning å skaffe seg 30.000 kunder innen 2010, og det kan se ut som de skal klare dette, med 25.000 så langt siden oppstarten. Det de i hvert fall er med på, er å presse prisene i markedet ned, noe som gangner forbrukerne. Terningkast 6 er i testen det billigste abonnementet for de som ikke ringer så veldig mye hver måned, og det kan virke som veldig mange har valgt dette, ettersom det da egentlig blir gratis å ringe.

For de som har et middels ringenivå har Ludo RØD mistet førsteplassen til Tele 2 Flex, men det er vel snakk om et tidsspørsmål, før Ludo Mobil justerer prisene sine, så de igjen topper også her. Planene fremover er også å etablere selskapet i Sverige, for å etterhvert få et stort internasjonalt merkenavn som ikke bare driver med mobiltelefoni, men også andre ting som f.eks klær som Ludo allerede har begynnt med.

Du kan spare mye penger på å velge riktig mobilabonnement, og ferske priser finnes tilgjengelig hos telepriser.no Det blir spennende å se om målet med 30.000 kunder blir nådd før nyttår hos Ludo Mobil.