mandag 27. juli 2009

Hvordan går det med Ludo Mobil?

Idar Vollvik og mobilselskapet Ludo Mobil har startet ganske bra, og topper allerede på telepriser.no med abonnementet for storbrukere.

Vollvik har igjen markert seg i media da han tilsynelatende hoppet over sin egen bil som kjørte i 70 kilometer i timen. Ludo skal prøve å la folket bestemme hvardan de skal bli, og har allerede nå en avtale med studentkortet.no som skal benytte Ludo Mobil som sitt studentabonnement.

Studentkortet drives av og for studenter, og jobber for å gi studentene de beste fordelene, og dette kan være et smart triks av Ludo.

Målsetningen til mobilselskapet var å skaffe 30.000 kunder i løpet av de første 12 månedene, men etter en relativt bra start, så regner de nå med å klare dette i løpet av 2009. Ludo BLÅ som ikke er klart enda, skal slippes til høsten, så det blir spennende å finne ut hva det er for noe.

SMS-prisene til mobiloperatøren er også gunstige spesiellt hos Ludo RØD, som er storbruker abonnementet.

Vollvik engasjerer seg både på nettsamfunnet Facebook og på mikroblogg-tjenesten Twitter. Allerede nå så har mange knyttet seg til disse to kanalene, og det er også en lur måte på å få tilbakemeldinger fra brukerne. De vil jo som kjent la vanlige folk få være med på å bestemme utviklingen.

Konklusjonen enn så lenge, må være at på priser så er de ganske ok, og etter en litt trøblete start i vinter, så går det nå ganske bra for det nystartede mobilselskapet Ludo Mobil.