fredag 19. juni 2009

Ring billig med Ludo Mobil

Velkommen til den uoffisielle siden om Ludo Mobil. Ludo mobil er det nye mobilprosjektet til gründeren bak Chess, Idar Vollvik. Ludo mobil tar sikte på å levere mobiltjenester til utrolig lave priser. Etter suksessen med Chess, skal Vollvik igjen forsøke å bli mobiloperatør for hele Norges befolkning. Ludo mobil er tilpasset vanlige mobilbrukere, skal ha enkle og billige løsninger, og dertil billige priser.

Ludo mobil er delt opp i 4 kategorier; rød, blå, gul og grønn.

RØD Ludo er et abonnement med en fastpris på 239 kroner i måneden. Da får man 600 minutter ringetid og 300 sms inkludert. Hvilket tilsvarer 0,27 kroner minuttet for ringing, og det samme for sms.

GUL Ludo koster 0,36 kroner minuttet for ringing, og 0,36 kroner for en sms, billig for de som ikke bruker mobilen så mye.

GRØNN Ludo er et kontantkort som gir forskjellige minuttpriser avhengig av hvor mye man lader opp kortet med, og du kan ringe fra 0,49 kroner minuttet.

BLÅ Ludo er ikke klar enda.


Ludo mobil skal forsøke å være nyskapende på produkter & tjenester, de skal høre på brukernes oppfatninger om hvordan selskapet fungerer, og tar gjerne i mot innspill sies det. Idar Vollvik og Ludo mobil er allerede representert både på Twitter og Facebook, og har allerede der vist nytenkning om hvordan holde kontakt med brukerne.

I dagens marked med mange selskaper som leverer mobile tjenester, skal det bli spennende å se om Vollvik lykkes igjen. Vg, DB og andre medier er vel mer interessert i konkursen, vi andre venter og ser om suksessen denne gang blir med Ludo mobil.